Po Dejanu Kelharju, ki je včeraj z Olimpijo sklenil triletni dogovor, se v Slovenijo vrača še en izkušeni nogometaš. Po naših informacijah bo dres Celja v prihajajoči sezoni nosil tudi Jure Travner, ki s Celjani trenira že nekaj časa.


Ob tem je levi bočni branilec odigral tudi nekaj pripravljalnih tekem, nazadnje v soboto, ko je precej premešana zasedba trenerja Simona Rožmana remizirala z Radomljami, Travner pa je zaigral v drugem polčasu. 29-letni nogometaš je nogometno pot pričel prav v Celju, v dresu katerega je v petih sezonah zbral 115 ligaških nastopov. Sledila je selitev v tujino, najprej v Anglijo, k Watfordu, kjer pa ni dočakal prave priložnosti, zato se je kasneje odpravil na Škotsko, kjer je bil član St. Mirrna. Po novi neuspeli epizodi pri bolgarskem Ludogorcu se je v začetku leta 2012 vrnil v Slovenijo in z Muro, za katero je v državnem prvenstvu odigral 42 tekem, nastopal tudi v kvalifikacijah Evropske lige.

Kasneje je bil dve leti član azerbajdžanskega Bakuja, s katerim pa se je razšel zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti. Nazadnje je bil član angleškega Readinga, a je pri angleškem drugoligašu odigral vsega eno tekmo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundža pozitivno presenečen nad napadalcem na preizkušnji

Nogometaši Mure so v soboto na Fazaneriji proti zagrebškemu Dinamu visoko izgubili (0:4) i…