Ljubljančani so v Turčiji odigrali še drugo pripravljalno srečanje. Potem ko so pred dnevi s 3:0 ugnali močno premešano zasedbo, so se danes pomerili še s Crveno zvezdo. Obračun z aktualnimi državnimi prvaki Srbije ni ponudil veliko priložnosti, srečanje se je končalo z izidom 1:1, za zmaje je v 65. minuti zadel Miran Burgič.


Beograjčani so do vodstva prišli že v 13. minuti in po prvi priložnosti, ko je po podaji Kovačevića z desetih metrov zadel Gavrić. V prvem polčasu ni bilo veliko priložnosti, Ljubljančani so dvakrat poizkušali premagati vratarja Kahrimana, ki pa je žogo dvakrat odbil. Rdeče-beli so si v nadaljevanju priigrali dve priložnosti, Ljubljančani pa so do izenačenja prišli v 65. minuti, ko je po podaji s kota zadel Miran Burgič, ki je bil najvišji pred golom vratarja Trkulje. Podobno kot v prvem polčasu, tudi v drugi polovici nadaljevanja ni bilo veliko priložnosti, obračun pa se je končal z izidom 1:1.

OLIMPIJA 1:1 CRVENA ZVEZDA
Burgič (65′); Gavrić (13′)
Olimpija – začetna enajsterica: Brljak, Fink, Bajrić, Mitrović, Lazevski, Kapun, Matić, Baskera, Zajc, Šporar, Rodić. Trener: Darko Karapetrović.-
Crvena zvezda – začetna enajsterica: Kahriman, Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Kovačević, Lazović, Stojanović, Savičević, Gavrić, Parker.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Državni prvaki na Fazaneriji pričakujejo goste iz Ljubljane

Po tem, ko se Mura še vedno bori za mesto vsaj v skupinskem delu konferečne lige, je domač…