Zimski prestopni rok se vodstvu koprskega prvoligaša ni ravno posrečil. Po Seadu Hadžibuliću in Dejanu Peševskemu, ki sta se med kanarčke preselila pred nadaljevanjem državnega prvenstva, se je na izhodnih vratih stadiona Bonifike znašel še tretji zimski novinec.


Koprčani so se za sodelovanje zahvalili tudi Mihi Kokolu, ki podobno kot omenjeni dvojec v rumeno-modrem dresu ni pustil globljega pečata. Mariborčan je za Koper odigral vsega tri srečanja, v katerih je prejel tudi dva rumena kartona. Bočni nogometaš je bil sicer jeseni član Gorice, kjer pa ravno tako ni igral vidne vloge, saj je zbral vsega dva nastopa. Nekdanji član Maribora, Nafte, Aluminija in Drave je imel najboljšo sezono lani, ko je v dresu Zavrča na 26 tekmah dosegel tudi šest zadetkov.

Pri koprskem prvoligašu so še zapisali, da za zdaj okrepitve še niso znane. Ante Guberac je pred dnevi za Ekipa24 razkril, da je blizu sklenitve dogovora z enim od članskih reprezentantov, po pisanju Primorskih novic naj bi šlo za Črnogorca Branislava Jankovića, člana Grbalja. Z vrnitvijo na Bonifiko se povezuje tudi Daliborja Radujka, trenutno vezista velenjskega Rudarja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dolgoletni član Maribora blizu odhoda na Balkan

Po šestih letih domovanja v štajerski prestolnici bo Maribor to poletje zapustil Gregor Ba…