V preteklih dneh smo v povezavi z velenjskim Rudarjem poročali predvsem o odhodih, saj so velenjske vrste zapustili Dalibor Radujko, Ivan Firer, Matjaž Rozman, Aljaž Krefl in Denis Klinar. Z izvolitvijo novega vodstva pa se je končno začelo premikati tudi pri sestavi igralske zasedbe za prihodnjo sezono.


Iz vrst Rudarja so namreč sporočili, da bosta Klemen Bolha in Leon Črnčič tudi v prihodnje ostala zvesta knapom. Dvojec s sredine igrišča je po naših informacijah za zdaj sklenil ustni dogovor z novim športnim direktorjem Spasojem Bulajićem, pogodba pa naj bi bila sklenjena v začetku prihodnjega tedna. 22-letni Bolha se je v dresu Rudarja uveljavil v letošnji sezoni, ko je odigral kar 27 ligaških tekem, medtem ko je bil tri leta starejši Črnčič, ki pri Rudarju vstopa že v peto sezono, zaradi poškodbe prisiljen izpustiti spomladanski del sezone.

Jutri se bo treningom pod vodstvom trenerja Jerneja Javornika pridružil tudi hrvaški dvojec, Ivan Knezović in Mario Babić, ki je bil eno prijetnejših odkritij letošnje sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…