Eden zanimivejših obračunov osmega kroga Prve lige Telekom Slovenije se obeta tudi v Krškem. Na Stadion Matije Gubce prihajajo Zavrčani, ki naj bi jih tokrat prvič s klopi vodil tudi srbski strateg Slavko Matić. Krčani bodo skušali pred domačimi navijači prekiniti niz petih tekem brez zmage.


Pomemben adut na poti do zmage bo tudi izkušeni branilec Bojan Đukić, ki se je v četo trenerja Tomaža Petroviča preselil letos poleti, potem ko je pomladanski del sezone preživel prav pri nocojšnjem nasprotniku. “Lahko rečem, da sem v Zavrču v teh kratkih šestih mesecih preživel res veliko lepih trenutkov. Fantje so bili odlični, tudi danes sem v stiku z večino. Tudi z Miranom Vukom sem imel korekten odnos, vse kar smo se dogovorili, je držalo, tako da me na Zavrč vežejo dobri občutki,” je za SNPortal dejal Primorec na začasnem delu v Posavju, ki pa pred obračunom z bivšimi soigralci, teh v Zavrču ni ostalo kaj veliko, opozarja, da Zavrčani v gosteh igrajo z večjo mero sproščenosti, kar bo tudi zanj in soigralce predstavljajo dodatno mero nevarnosti: “Poleti se je zamenjalo veliko igralcev, tako da gre spet za drugačno ekipo kot je bila v času mojega igranja za Zavrč. Mislim, da igrajo v gosteh bolj sproščeno. Čakajo na napako nasprotnika in skušajo zadeti iz protinapada.”

“V Krško gremo z veliko pozitivne energije in z zmagovalno miselnostjo. Želimo si novih zmag in verjamem, da si bomo z vnemo, ki smo jo prikazali ta teden na treningih, to tudi izborili,” pa pred gostovanjem v Posavju za klubsko spletno stran pravi Aleks Pihler, ki se je po prihodu iz Domžal, lani je kot posojen igral za Triglav, hitro ustalil v završki začetni enajsterici. Mladi vezist je pred tekmo s Krškim izpostavil tudi učinek novega trenerja Matića: “Z menjavo trenerja smo dobili nek nov zagon in malo drugačen pogled na stvari, kar je prineslo remi z Domžalami. Res je, da so nas Domžalčani nadigrali, vendar smo bili osredotočeni na to, da prekineno niz porazov, kar nam je na koncu tudi uspelo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčane med vikendom čaka prva resnejša pripravljalna preizkušnja

Nogometaši Maribora v letošnjem poletnem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza. Na p…