Krškemu bo v krstni prvoligaški sezoni, kot smo že poročali, pomagal tudi Bojan Đukić. Nekdanji branilec Gorice, Primorja in Kopra je bil spomladi član Zavrča, ki pa ga je zapustil pred začetkom priprav, zdaj bo izkušeni branilec v boju za obstanek pomagal še Posavcem.


Vodstvo novopečenega prvoligaša je po odhodu Žige Freliha, ki se je po koncu minule sezone odločil za prestop k češkemu Brno, dolgo iskalo menjavo Idrijčana, Đukić pa je za SNPortal dejal, da je kontakt z njim vzpostavil Dvorančič, izkušeni napadalec in desna roka trenerja Petroviča. “Poklical me je Slaviša Dvorančič, nato sem prišel na pogovor s trenerjem Tomažem Petrovičem in upravnim odborom, nakar smo se hitro dogovorili za sodelovanje. Soigralci so me sprejeli odlično, ekipa je dobra, mlada in polna motivov,” je priznal visokorasli branilec. Đukić, ki bo novembra dopolnil 29 let, se bo v dresu Krškega morda predstavil že jutri, ko na Stadionu Matije Gubca gostuje Celje, že zdaj pa hvali zelenico osrednjega objekta: “Glavno igrišče je res vrhunsko in moram priznati, da sem presenečen nad osrednjo zelenico. Pogoji za trening pa so odlični.”

Đukić, ki je v državnem prvenstvu odigral že 151 tekem, bo zagotovo dobrodošla okrepitev v boju za obstanek, kakšni so njegovi cilji? “Moji cilji v Krškem so, da pomagam moštvu, ter da dobro igramo in da obstanemo v ligi.”

Bojan Đukić v družbi Slaviše Dvorančiča. (Foto: Mirsad K. Čavalić)
Bojan Đukić v družbi Slaviše Dvorančiča. (Foto: Mirsad K. Čavalić)
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…