Pri velenjskem Rudarju je z menjavo vodstvo zavel nov veter. Nova uprava je hitro poprijela za delo in normalizirala stanje, ki ga je zapustilo prejšnje vodstvo z Miranom Jalušićem na čelu. Novoustoličeni športni direktor je najprej zadržal nekatere nosilce, zdaj pa s predsednikom Mitjo Kamenikom in sodelavci urejata še druga klubska področja.


Pred dnevi se je klubska delegacija mudila v Italiji, pri verjetno novem opremljevalcu Macronu, v minulem tednu pa se je uprava Rudarja v Mariboru sestala tudi z Jensom Nowotnyjem, nekdaj odličnim branilcem Bayerja iz Leverkusna in nemške reprezentance, ki se z Bulajićem pozna še iz časov, ko je športni direktor velenjskega prvoligaša igral v nemški Bundesligi. Po koncu nogometne kariere, zaključil jo je pri zagrebškem Dinamu, je 41-letni Nowotny zavil v menedžerske vode, saj skupaj s sodelavci vodi zastopniško agencijo in prav slednja bi lahko sodelovala tudi z Rudarjem.

“Na srečanju je govor tekel o sodelovanju z bivšim članom Leverkusna, med drugim je bila tema pogovora tudi naša nogometna šola oziroma mladinski pogon kluba. V bodoče je možno tudi mednarodno povezovanje preko različnih oblik sodelovanja na vseh ravneh kluba,” so zapisali na spletni strani Rudarja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…