S pripravljalnim obdobjem počasi zaključujejo tudi v taboru državnih prvakov. Do prve spomladanske tekmovalne preizkušnje, Mariborčani se bodo v domačem Ljudskem vrtu pomerili z Goričani, je ostalo še osem dni.


Že pred dnevi smo poročali, da trenerju Anteju Šimundži težave povzročata poškodbi dveh adutov. S kolenom Agima Ibraimija na srečo ni bilo nič hujšega, slabše pa je stanje s poškodbo Dareta Vršiča. Izkušeni vezist iz Segovcev pri Apačah bo verjetno moral na daljši prisilni odmor. Zaradi bolečin v kolenu namreč že dlje časa ne vadi z ekipo, ponedeljkov zaključni zdravniški pregled pa bo pokazal, če bo potrebno  težave odpraviti z artroskopijo kolena. V primeru le-te bo moral Vršič zagotovo izpustiti nekaj uvodnih preizkušenj spomladanskega dela sezone.

Jutri se bo Maribor v generalki pred začetkom spomladanskega dela sezone pomeril z velenjskim Rudarjem, ob Vršiču pa priložnosti ne bo dobil niti Jean-Philippe Mendy, ki zaradi bolečin v predelu pogačice vadi po samostojnem programu, vendar so napovedi o nadaljevanju aktivnosti s polno obremenitvijo spodbudnejše kot pri Vršiču..

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani brez izstreljenega naboja na Azorih

Slab dan slovenskih klubov v evropskih tekmovanjih je na Azorskih otokih sredi Atlantskega…