Celjani tudi po tretjem krogu državnega prvenstva ostajajo brez prvenstvene zmage. Grofje so na Bonifiki, v ponovitvi majskega pokalnega finala, remizirali s Koprčani, ki so obračun končali z igralcem manj, saj je bil v 78. minuti po prekršku nad mladim Adnanom Bašićem izključen Denis Šme.


“Celotno srečanje smo bili boljši tekmec, koprsko moštvo smo z agresivno igro prisilili v branjenje svojega gola. Priigrali smo si nekaj izjemnih priložnost, žal pa smo bili na koncu ob zaključkih akcij povsem nezbrani in posledično ostajamo brez zmage. V petek nas čaka že nova preizkušnja, naloga nas samih pa je, da se ustrezno odzovemo in da naposled osvojimo prve tri točke v tej sezoni,” je po koncu obračuna na Bonifiki dejal celjski kapetan Blaž Vrhovec, s katerim se je strinjal tudi trener Simon Rožman, ki je po zapravljeni priložnosti za zmago bentil predvsem nad realizacijo: “Na Koper smo se dobro pripravili, kar se je pokazalo tudi v samem poteku srečanja. Igrali smo dobro, si priigrali precej lepih priložnosti, žal pa nas je znova na cedilu pustila naša realizacija. V tem segmentu smo bili znova povsem neprepoznavni, na koncu pa smo nato zaradi naše nezbranosti znova osvojili le točko. Zagotovo smo razočarani, saj smo imeli zmago na dlani,”

“Verjamem v moštvo, saj so fantje na vseh treh tekmah pokazali dobro predstavo. Naša največja težava ostaja realizacija pripravljenih priložnost, a verjamem, da se nam bo tudi v tem segmentu kmalu odprlo,” je zaključil celjski strateg.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…