Včeraj pozno zvečer so prestop Arghusa potrdili tudi pri Bragi. Zdaj že nekdanji branilec Maribora je s portugalskim prvoligašem, ki je lani v močnem prvenstvu zasedel četrto mesto in se uvrstil v skupinski del Evropske lige, sklenil triletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za eno leto.


“Navdušen sem bil nad projektom, ki mi je bil predstavljen. Prepričan sem, da je to pravi korak, tukaj bom zelo vesel,” je za klubsko spletno stran dejal 27-letni branilec, ki je z Mariborom novembra 2014 že gostoval v Bragi. Čeprav so tedaj Mariborčani doživeli visok poraz, domača zasedba je slavila s kar 5:1, pa so Arghusu v spominu ostali tudi domači navijači. “Vtis je odličen. Na navijače imam dobre spomine, so čudovita skupina bojevnikov,” je še dodal Arghus, ki je bil član vijoličastih zadnja štiri leta, marsikateremu navijaču pa je z veliko mero borbenosti in srčnosti hitro prirasel k srcu.

Tako se je od privržencev državnih prvakov poslovil tudi na svoji Facebook strani, na kateri je med drugim zapisal: “Zahvalil bi se vsem, ki so nas vselej vzpodbujali, nam pomagali v težkih trenutkih in bili vedno bojevniki, tako kot to delamo na igrišču. Bodite prepričani, da boste vi in Maribor za vedno ostali v mojem življenju in srcu.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dolgoletni član Maribora blizu odhoda na Balkan

Po šestih letih domovanja v štajerski prestolnici bo Maribor to poletje zapustil Gregor Ba…