Sandi Arčon, ki je bil januarja eden od treh članov Gorice v prvoligaški reprezentanci, je bil pred tedni z novo in pol že član Gaz Metana. Romuni se niso držali dogovorjenega in tako ni prišlo do prestopa, čeprav se je Arčon klubu že pridružil v Turčiji.

Krilnemu nogometašu se je v drugem poizkusu uspelo preseliti na tuje. V uvodu sezone prvi strelec državnega prvenstva bo nogometno pot nadaljeval na Poljskem, v dresu prvoligaša Gornika Zabrze, ki je s 14 naslovi državnega prvaka ob krakovski Wisli najtrofejnejši klub, a v zadnjih letih ni doživljal najbolj rožnatih časov, saj je po lanski sezoni izpadel med drugoligaše. 26-letni Primorec je s trenutno osmim klubom druge poljske lige sklenil dveinpolletno pogodbo, Gornik pa bo zanj drugi klub v tujini, saj je pred leti že igral za izraelski Ashdod.

Arčon tako kot včeraj, ko je Gorica v premešani zasedbi ugnala kranjsko Zarico, danes ni sodeloval v dvoboju z Brdi. Obračun sosedov, ki že nekaj časa tudi tesno sodelujeta, na osrednjem igrišču novogoriškega Športnega parka ni ponudil zadetkov.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…