Ne le v Mariboru, kjer so se pozno sinoči zaradi poškodbe Arghusa za sodelovanje dogovorili z Abelom Giglijem, nekdanjim nogometašem Gorice, s težavami pri sestavi zadnje vrste se soočajo tudi v taboru ljubljanske Olimpije.


Že nekaj časa je jasno, da novi ljubljanski strateg Marijan Pušnik v jesenskem delu sezone ne bo mogel računati na Antonia Mlinarja Delameo, saj Mozirčana po poškodbi križnih kolenskih vezi čaka daljše okrevanje. “Dober mesec dni je minil od operacije križnih vezi in zaenkrat se počutim dobro. V sredo odhajam v zdravilišče v Zreče, kjer bom naslednjih štirinajst dni do tri tedne izvajal dodatne terapije. Če bo potekalo vse po načrtu, bi se na zelenice lahko vrnil ob začetku zimskih priprav na spomladanski del prihajajoče sezone,” je za klubsko spletno stran dejal Mlinar Delamea, ki je v štirih sezonah za Olimpijo odigral 72 ligaških preizkušenj. Ob tem pa borbeni branilec, ki je imel precej težav s poškodbami že v preteklosti, dodaja: “Vedno sem se vrnil močnejši in boljši.”

Zato pa se na igrišča počasi vračata Rok Baskera in Miha Zajc. Slednji je v lanski sezoni za Olimpijo odigral devetnajst tekem, verjetno pa bi jih še več, če mu ne bi pogosto nagajale poškodbe: “Minuli teden sem opravil magnetno resonanco v Zagrebu, ki je potrdila velik napredek v primerjavi z obiskom hrvaške prestolnice pred dobrim mesecem dni. Upam in verjamem, da se bom soigralcem pridružil v začetku prihodnjega tedna. Bolečin ne čutim več, povečal pa sem intenzivnost vadbe za stabilizacijo in stimulacijo mišične mase.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…