V domžalskem prvoligašu so s prihodi novincev zaključili že pred zadnjim dnevom nogometne tržnice. Že pred dnevi smo poročali, da je novi član Domžal tudi Ousseynou Ndiaye, ki bo v četi trenerja Luke Elsnerja igral s statusom posojenega nogometaša.


Zato pa so se Domžalčani včeraj razšli s Sasho Aneffom, saj so z Urugvajcem predčasno prekinili pogodbo, ki bi sicer morala veljati do zaključka aktualne sezone. Urugvajec z bolgarskim potnim listom je v dobrem letu za Domžale na 32 ligaških tekmah dosegel devet zadetkov, v drugem delu pretekle sezone pa je kot posojen igral za Osijek, po vrnitvi iz Slavonije pa v letošnji sezoni ni bil v Elsnerjevih načrtih. Po odhodu Žige Kousa so Domžalčani iz Radomelj odpoklicali mladega Žana Kumra, obetavni vezist Jan Repas pa je z vodstvom kluba sklenil prvo profesionalno pogodbo. Osemnajstletnik je Domžalam, katerih član je že od majhnih nog, obljubil triletno zvestobo.

“Jan je eden najperspektivnejših igralcev svoje generacije, njegov razvoj pa sta do sedaj ovirali zgolj neprijetna poškodba in bolezen, ki pa sta sedaj preteklost. Kljub temu Jan iz tekme v tekmo dokazuje svojo kvaliteto, tako na klubski kot tudi reprezentančni ravni. Z njegovim učinkom smo bili zelo zadovoljni tudi na zadnjih dveh prijateljskih tekmah, ki jih je odigral s člansko ekipo,” je dejal športni direktor Matej Oražem, ki je dodal, da bo mladi Repas redno priključen prvemu moštvu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znani termini evropskih tekem

Znani so vsi datumi in ure začetka evropskih tekem za slovenske predstavnike v prvem kvali…