Nogometaše Olimpije po gostovanju v Zavrču, kjer se je petkov obračun zaključil brez zadetkov, v soboto čaka nov zahteven obračun. V Stožice prihajajo Domžalčani, ki podobno kot Haložani slovijo po trdni obrambi, ki le stežka prepušča veliko število zadetkov.


“Z vstopom v novo sezono smo lahko delno zadovoljni. Še vedno nas nekoliko skelita izgubljeni točki v Zavrču, kjer smo si pripravili nekaj izjemnih priložnosti, ki pa jih na našo žalost nismo uspeli izkoristiti. Po visoki zmagi nad Gorico smo se na naše prvo gostovanje odpravili z veliko željo in motivom po osvojitvi novih treh točk, a se zaradi nezbranosti ob zaključku akcij morali zadovoljiti le z eno,” je za klubsko spletno stran dejal Aljaž Krefl, ki se je v prestolnico v paketu z Denisom Klinarjem preselil pred začetkom letošnje sezone. Ljubljanski strateg je mladega branilca obakrat postavil v začetno enajsterico, tako bo verjetno tudi v soboto, ko nekdanji član Rudarja pričakuje tekmeca, ki bo v srečanje krenil nekoliko previdneje: “V soboto nas čaka izjemno zahtevna preizkušnja z Domžalami, ki je izkušena ekipa. Proti Mariboru so v drugem polčasu prevladovali na zelenici in si ustvarili nekaj lepih priložnosti. Pričakujem tekmeca, ki bo v srečanje vstopil nekoliko previdneje, mi pa bomo po drugi strani skozi kombinatorno igro iskali pot do domžalskih vrat. Če bomo s pristopom, glavami in zdravo ambicijo na želeni ravni, potem se lahko nadejamo ugodnega razpleta.”

“Moja največja pomanjkljivost v tem trenutku so nenatančni predložki. Tu moram še marsikaj postoriti, da bo že na naslednji tekmi bolje. Kar se same moštvene forme tiče, mislim, da smo že sedaj v zelo dobrem stanju. Ko malce izboljšamo realizacijo, bomo na vsaki tekmi konkurenčni za zmago,” še dodaja bočni branilec, sicer tudi mladi reprezentant Slovenije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…