Včeraj sta bila odigrana še dva pokalna obračuna. Nogometaši Brava so prišli do zmage v Gorici (0-2), Koper pa je v Kidričevem ugnal Aluminij (1-2)


Bravo je glavni posel opravil že v prvem polčasu, ko je prišel do dveh zadetkov. Prvega je dosegel Lorena Maružin, ki je v mrežo pospravil odbito žogo po strelu Mihe Kancilije. Drugega je dosegel Sandi Ogrinec, Maružin pa je bil tokrat v vlogi podajalca. V drugem polčasu je imel Maružin še eno priložnost, a je tokrat zadel le vratnico. V nadaljevanju tekme je Gorica napadala več, saj so se po izključitvi Matije Kavčiča imeli igralca več, a zmage Brava več niso ogrozili.

Pester je bil tudi prvi polčas v Kidričevem. Aluminij je prek Harisa Kadrića povedel že v 8. minuti, vodstvo pa držal do 30. minute. Maks Barišić je poslal žogo v kazenski prostor, kjer je z volejem sprožil Kaheem Paris in izenačil. V 38. minuti so Primorci prišli tudi do zmagovitega vodstva. Znova je podala Barišić, žogo pa je na desni strani pričakal Matej Palčič in jo pospravil v mrežo. V drugem priložnosti posebnih priložnosti za preobrat gostiteljev ni bilo.

Sedaj so znani vsi četrtfinalisti pokala. To so: Mura, Maribor, Olimpija, Domžale, Koper, Celje, Bravo in Radomlje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elšnik: Želimo dokazati, da sobotna zmaga ni bila slučaj

Po prvenstvenem obračunu Kopra in Olimpije, ki so ga z minimalno zmago dobili Ljubljančani…