Napadalec Celja Mitja Lotrič bo danes s soigralci lovil napredovanje v polfinale Pokala Slovenije. Ob 13.30 uri se bodo merili z Radomljami, prvi dvoboj se je končal z neodločenim rezultatom 1:1.


Izkušeni napadalec v letošnjem Pokalnem tekmovanju še ni zadel, statistiko bo poizkusil izboljšati danes, ob nekoliko neobičajnem terminu srečanja: “Na termin ne moremo vplivati. Mislim ,da bodo za oboje iste razmere, mi smo profesionalci, s tem se moramo sprijazniti in gremo po zmago.”

Lotrič že tretjo sezono nastopa v celjskem dresu, v lanski sezoni so izpadli že na prvi oviri, iz Pokala jih je izločilo Krško. V uspeh Celja verjame 25-letni napadalec, saj gre za eno pomembnejših tekem sezone: “Če bomo spoštovali vse naše principe, za katere smo zmenjeni, verjamem da nam bo na koncu uspelo. Kot sem dejal, kdor si bo bolj želel, mu bo tudi uspelo. Vsekakor je vsaka tekma zgodba za sebe, vendar v tem trenutku mislim, da je za nas in celotni klub to ena najbolj pomembnih tekem v tem delu. Moramo zmagat to tekmo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Foto: Koper – Bravo 3:1 (11.5.2022)

Nogometaši Kopra so na sredinem finalnem obračunu slovenskega pokala slavili nad Bravom in…