Konec meseca arpila so pri MNZ Lendava predstavili predlog nadaljevanja sezone in tudi člane Pomurske nogometne lige obvestil o predlogu zveze glede nadaljevanja prvenstva. Nogometni klubi, ki tekmujejo v navedenem tekmovanju, so bili pozvani, naj izrazijo svoje mnenje glede zaključka sezone. Klubi so soglasno predlagali zaključek tekmovanj, poleg tega je tudi Izvršni odbor sprejel takšno odločitev, zaradi situacije s koronavirusom.


Obvestilo MNZ Lendava navajamo v celoti:

“Izvršni odbor MNZ Lendava  je na svoji 41. korespondenčni seji sprejel sklep o zaključku vseh tekmovanj v ligah MNZ Lendava in v Pomurski nogometni ligi  za TL 2019/20.

Zaradi dejstva, da se situacija v zvezi s koronavirusom ni umirila do mere, v kateri bi se  tekmovanja lahko nemoteno nadaljevala, je Izvršni odbor MNZ Lendava sprejel odločitev o zaključku vseh tekmovanj v ligah MNZ Lendava in v Pomurski nogometni ligi  v tekmovalni sezoni 2019/2020.

Podlaga za odločitev  je bila tudi izvedena anketa med klubi MNZ Lendava in člani Pomurske nogometne lige, ki so soglasno predlagali zaključek tekmovanj v TL 2019/20.

O načinu in sestavi lig MNZ Lendava  za TL 2020/21 bo odločal IO MNZ Lendava.

Pri odločanju o sestavi lig se bo sledilo sklepom NZS pri sestavi lig NZS.”

MNZ Lendava predstavila predlog o nadaljevanju prvenstva

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Nižje članske lige

Dodaj odgovor

Poglejte še

Miklič: Mladinska ekipa se bo borila za najvišja mesta v Sloveniji

Mladinsko in kadetsko prvenstvo 2019/20 je zaključeno, tako kot večina ostalih nogometnih …