Nogometni klub iz Zavrča bo v spomladanski del sezone vstopil z močno spremenjeno zasedbo in novim trenerjem. Haložane bo v ptujski Superligi odslej vodil Damjan Bezjak, so zapisali na spletni strani nkzavrc.si.


Ob glavnemu trenerju so pri Zavrču med zimskim premorom sklenili sodelovanje še z Mitjo Tropom, ki bo trener vratarjev, prišlo pa je tudi do velikih sprememb v moštvu, ki je jesenski del sezone zaključilo na 8. mestu v desetčlanski konkurenci. Med zimo se je iz Zavrča poslovila kar deveterica, ki bo svojo srečo iskala drugje, vodstvo kluba pa je zavihalo rokave in v ekipo pripeljalo okrepitve, s katerimi bodo poizkušali izboljšati stanje na lestvici.

Zavrčani so sredi priprav na drugi del sezone ter so doslej odigrali dve pripravljalni srečanji. Na prvem so v Rogatcu z 1:0 premagali Mons Claudius, nazadnje pa so remizirali (4:4) proti Marjeti. Z videnim je novi trener Zavrča bil zadovoljen, a se zaveda, da ekipo čaka še veliko dela pred začetkom spomladanskega dela: “Tekmi sta se odvili po mojih pričakovanjih, saj smo pokazali, da imamo hitro in gibljivo ekipo, ki premore hitro igro, na čem bodo temeljile moje zahteve do igralcev. Po drugi strani pa so pokazale, da imamo kar precej pomanjkljivosti v fazi branjenja in v fazi organiziranega napada. Čaka nas ogromno dela na področju taktike, saj se v določenih momentih tekme na igrišču kar izgubimo. Želim si, da bodo našo zagnanost in delovno vnemo, ki je res velika, prepoznali tudi navijači. Pri tem moram pohvaliti igralce in vse v klubu, ki pomagajo na različne načine. Tudi takrat si želimo podpore s tribun, ko nam ne bo šlo najbolje, ampak še vedno verjamem v to, da navijači prepoznajo pripadnost klubu in vedo, kdaj dajo igralci vse od sebe. Navijači to znajo ceniti. Želim si, da bi bili navijači spet zadovoljni in da bi radi prihajali na tekme v čim večjem številu.”

Haložane do konca pripravljalnega obdobja predvidoma čakajo še tri tekme, vrhunec bo predstavljalo gostovanje in pripravljalni obračun proti tretjeligašu iz Vidma pri Ptuju.

Vir: nkzavrc.si

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Nižje članske lige

Dodaj odgovor

Poglejte še

Miklič: Mladinska ekipa se bo borila za najvišja mesta v Sloveniji

Mladinsko in kadetsko prvenstvo 2019/20 je zaključeno, tako kot večina ostalih nogometnih …