Na včerajšnjem četrtoligaškem obračunu v Marjeti na Dravskem polju je prišlo do dogodka, ki ga na nogometnih igriščih vidimo sila redko, saj je prišlo do močnega trka med igralcem in glavnim sodnikom, zaradi česar je tekma za nekaj minut bila tudi prekinjena.


Sredi dvoboja med Marjeto in Miklavžem je igralec domačih Gorazd Gorinšek v poizkusu, da bi prišel do žoge, podrl glavnega sodnika Tomaža Jezerška. Kljub močnemu trku in nekajminutni prekinitvi dogodek ni imel večjih posledic, saj sta oba akterja obračun nadaljevala in tekmo oddelala do konca.

Na derbiju vodilnih ekip v 1. članski ligi MNZ Maribor so se zmage in skoka na prvo mesto veselili gostje iz Miklavža, ki so slavili z rezultatom 0:2. Pod zadetka sta se vpisala Nino Novak v prvem in Tadej Strelec v drugem polčasu.

Na današnji tekmi v Marjeti so bili navijači priča redko videnemu nogometnemu prizoru. Igralec domačih Gorazd Gorinšek, ki je nekdaj navduševal tudi na prvoligaških zelenicah, je izvedel dokaj nevaren štart in na tla podrl glavnega sodnika Tomaža Jezerška. Po nekajminutnem premoru je kljub “knockout-u” Jezeršek sojenje nadaljeval in srečanje odsodil do konca, kar kaže na dobro pripravljenost nosilcev nogometnih piščalk.#ŽivimoNogomet #NaTekmahPišemoZgodbe #NaIgriščuDosegamoSanje

Objavil/a Medobčinska nogometna zveza Maribor dne Nedelja, 13. september 2020

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Nižje članske lige

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani iz Švice s tremi zadetki zaostanka

Mladinska liga prvakov se ni pričela po željal slovenskih prvakov do 19 let, saj so Domžal…