V taboru Maribora so na včerajšnji novinarski konferenci predstavili nekaj podrobnosti v povezavi z mladinsko ligo prvakov, ki jo bodo vijoličasti igrali v lendavskem Športnem parku. Mariborčani so mladinsko ekipo pred obračunu s Sportingom, Schalkejem in Chelseajem še dodatno okrepili.


“Priložnost za igro bodo dobili igralci, ki so vzgojeni doma. Nekaj se jih bo priključilo iz B ekipe, nekaj pa smo jih pripeljali, kot okrepitve, da bi nam pomagali izpolniti cilje, ki smo si jih zadali. Tukaj imam predvsem v mislih Martina Kramariča in Luko Uskokovića. Nasprotnikov ne poznam, a so zagotovo izredno kakovostni. Zagotavljam, da bomo dali vse od sebe in da bomo v dobri luči predstavljali NK Maribor, kot tudi slovenski nogomet,” je na včerajšnji novinarski konferenci dejal Damjan Gajser, trener mladinske zasedbe vijoličastih, ki sicer ni najbolje pričela domačih obveznosti. Gajser pa bo lahko računal tudi na Roka Taneskega, ki se je v Ljudski vrt preselil iz veronskega Chieva, katerega član je bil v minuli sezoni. Kranjčan, ki se najbolje znajde v napadu, je v preteklosti igral še za mladinske pogone Domžal, Olimpije, Triglava, Kranja in Britofa.

Nogometaš, ki je sredi julija dopolnil 18 let, je bil sicer že pred dnevi potrjen na spisku za tekme lige prvakov, včeraj pa je bil registriran tudi pri Nogometni zvezi Slovenije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Mladinski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Köln v primeru Čuber Potočnik že napovedal pritožbo na CAS

Kot smo že poročali, je FIFA včeraj sprejela odločitev v primeru prestopa obetavnega slove…