Mladinska selekcija Domžal je v domžalskem športnem parku odigrala povratni dvoboj z romunskim Viitorulom, prvi dvoboj se je končal brez zmagovalca in tudi brez zadetkov.


Slovenski predstavnik v UEFA Youth League je na gostovanju v Romuniji pred povratnim dvobojem iztržil ugoden rezultat, ob tem jih je na drugem dvoboju pričakal poln stadion. Domžalčani so povedli že v tretji minuti srečanja, za vodstvo rumenih zadel Svetlin. Rumeni so napadali za povišanje vodstva, a so prvi do resnejše priložnosti prišli gostje. V 36. minuti so si priigrali strel z bele točke, odlično se je izkazal Mihalek, ki je poizkus Munteanua ubranil. Slovenski predstavnik je štiri minute pred koncem prvega dela povišal vodstvo, predložek je v kazenski prostor poslal strelec prvega zadetka, z glavo pa natančno meril Pantelić in postavil izzid polčasa. 

V drugi polčas so nogometaši Domžal vstopili z lepo prednostjo, katero so do konca srečanja uspeli zadržati. Zmaga domačih v nobenem trenutku ni bila ugrožena, imeli so priložnosti svojo prednost še povišati. Srečanje se je končalo z rezultatom 2:0, kot je kazalo na semaforju ob zaključku prvega polčasa.  

NK Domžale U19 – Viitorul U19

Svetlin 3’, Pantelić 41’

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

2 SKL ZAHOD: Vodilni moštvi remizirali, primorski derbi pripadel Gorici

Predzadnji letošnji krog zahodne skupine druge kadetske lige je prinesel 13 golov, od tega…