Danes bodo v prvi mladinski ligi odigrani štirje obračuni, tekma med Aluminijem in Ilirijo pa je bila preložena.


Najbolj zanimiva obračun se nam zagotovo obeta v Kopru, kjer gostuje Olimpija. Koprčani trenutno z 12 osvojenimi točkami zasedajo četrto mesto, še točko več pa ima na svojem računu Olimpija, ki je tudi na lestvici rangirana mesto višje. Koprčani bodo morali v obrambi biti predvsem pozorni na Harisa Sadikovića, ki je doslej mrežo zatresel štirikrat, svoje sposobnosti pa pokazal že v preteklih sezonah.

Vodilne Domžale, ki imajo zaenkrat popoln izkupiček, v sosedskem dvoboju gostijo petouvrščene Radomlje. Kljub temu, da gre za tekmo zgornjega dela lestvice, pa bo vse drugo kot zmaga Domžalčanov veliko presenečenje, saj rumeni premorejo ogromno kvalitete za mladinsko ligo.

Bravo, ki velja za sredino, kjer se odlično dela z mladimi, ima za sabo nekoliko slabši začetek sezone. Varovanci Mateja Drobniča so zaenkrat zabeležili le eno zmago, lepa priložnost, da popravijo izkupiček pa se jim obeta že danes, saj pri njih gostuje zadnjeuvrščena Gorica.

Dvoboj iz dna lestvice se nam obeta tudi v Celju, saj k Celjanom, ki so prav tako kot Bravo osvojili le štiri točke, prihaja kranjski Triglav. Domači bodo tokrat poskušali unovčiti prednost domačega terena, ter se z drugo letošnjo zmago nekoliko odlepiti iz dna lestvice.

Tekme 7. kroga 1. SML:

Domžale – Radomlje (13:00)

Bravo – Gorica (15:00)

A2S Celje – Triglav Kranj (16:00)

Koper – Olimpija Ljubljana (18:00)

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od V.U.
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladi Zabukovnik okrepil Domžale

Po tem, ko je Mark Zabukovnik okrepil ekipo Celja, je do prestopa sedaj prišel še njegov m…