Starejši dečki U14 iz Kranja so na povratni tekmi tudi tokrat z dvema zadetkoma premagali sovrstnike iz Maribora. Oba zadetka je prispeval Gaber Petric.


Prvo finalno tekmo so Kranjčani slavili z minimalno prednostjo. Edini zadetek na tekmi je prispeval Tom Žurga.

Trener Triglava Jaka Kajtazović je podall svoja pričakovanja o povratnem srečanju: “Zdaj se z Mariborčani že dobro poznamo in vemo, kdo je kdo. Načina igre v Mariboru ne bom izdajal, lahko pa povem, da smo si z igralci zadali cilj, da dosežemo dva zadetka. Glede na prikazano na prvi tekmi imamo še rezerve.” In njegove preroške besede so se uresničile. Triglav je dobil tudi drugo finalno tekmo, kjer je z dvema zadetkoma blestel najboljši strelec Triglava Gaber Petric. S to zmago Triglav potrjuje svojo vidno in pomembno vlogo med slovenskimi nogometnimi šolami.

Poleg trenerja Jake Kajtazoviča je za zmago zaslužna ekipa starejših dečkov U14, ki jo sestavljajo: Igor Vekič, Drejc Šarabon, Tom Žurga, Kristjan Sredojevič, Žan Rogelj, Aljaž Rogelj, Nejc Robežnik, Nejc Polanc, Gaber Petric, Alex Pelko, Uroš Parežanin, Žiga Ovsenek, Rok Nedelko, Luka Krsnik, Nikola Milič, Urban Janjič, Luka Iličič, Adnan Dizdarevič, Oscar Cvjetičanin, Žan Celar, v prvem delu sezone še Adis in Maid Amidžič.

 

 

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Mladinski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mladinci Maribora osmič prvaki

Krog pred koncem sezone v EON NextGen ligi je selekcija maribora do 19 let potrdila nov na…