Mlado slovensko reprezentanco do 21 let čaka že jutri tekma z Črno Goro v Novi Gorici. Toda selektor reprezentance Primož Glih ima obilico preglavic s poškodbami, tako da je v zadnjem trenutku primoran iskati nove rešitve.


S prvotnega seznama so zaradi poškodb tako odpadli Rok Vodišek, Alen Ožbolt, Anže Pišek, Luka Badžim in Matija Rom, zato je Primož Gliha v reprezentanco naknadno vpoklical Luko Janžekoviča, Žigo Lipuščka in Luko Šušnjaro. 

Primož Gliha je za spletno stran Nogometne zveze Slovenije pred srečanjem z Črno Goro dejal: »Tik pred tekmo smo naleteli na veliko težav, ki so povezane predvsem z zdravstvenem stanjem nogometašev. Ekipo smo tako dokončno formirali šele včeraj, poleg tega pa nam je vreme praktično onemogočilo kakovostne priprave na tekmo, saj smo bili zaradi močne burje in deževja primorani celo trenirati v športni dvorani. Zelo sem zadovoljen, da igramo v Novi Gorici, kjer sem v preteklosti deloval tudi kot trener. Občinstvo je v tem delu Slovenije naklonjeno mladi slovenski reprezentanci. Črna Gora je zelo kakovosten nasprotnik, kar je dokazala v prvem dvoboju v Podgorici. Takrat so odigrali trdo tekmo in predvsem v prvem polčasu pokazali nogomet, ki smo mu zelo težko parirali. Pričakujem še eno zahtevno preizkušnjo, občutki pred dvobojem pa so nekoliko mešani prav zaradi kakovosti nasprotnika. Ta ima trenutno samo eno točko na računu, čeprav je v kvalifikacije vstopil kot tretjerangirana reprezentanca skupine.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenci visoko premagali Moldavce

Po stari celini te dni potekajo kvalifikacijski turnirji reprezentanc do 19. leta starosti…