Pri Olimpiji so potrdili prihoda dveh mladincev. Žiga Slaviček šteje 18 let in je v Olimpijo prišel iz sosednjega Brava. Najbolje se znajde na položaju ofenzivnega vezista. Tudi druga okrepitev je 18-letni ofenzivni vezist in reprezentant Albanije do 19 let, Klevis Bebeziqi.


“Občutki so fenomenalni. Olimpija je klub, za katerega sem si vedno želel igrati. S prihodom v Olimpijo sem izpolnil del svojih sanj in bom vselej dal vse od sebe. Upam, da bom upravičil zaupanje, ki mi ga je izkazal klub. Nekatere soigralce sem že poznal, saj smo bili skupaj v reprezentanci. Vzdušje v ekipi je odlično, zato se ob prihodu počutim res dobro,” je za uradno klubsko stran povedal Slaviček.

“Zelo sem ponosen, da sem postal član Olimpije. Nove soigralce sem že spoznal in lahko rečem, da so me lepo sprejeli. Enako velja za trenerja in vodjo mladinskega pogona. Želim si zmagovati in osvojiti naslov mladinskega prvaka. Eden izmed ciljev pa je tudi, da se sčasoma prebijem v člansko ekipo,” je povedal Bebeziqi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Lendavi grožnje Madžarov o prenehanju financiranja

Nogometnemu drugoligašu iz Lendave grozi, da bi lahko ostal brez pomembnega financiranja i…