Celjski prvoligaš še najprej nadaljuje s prestrukturiranjem. Zadnja novost je na mestu vodje Šolskega nogometnega centra, ki ga bo po novem vodil Spasoje Bulajić.


Nekdanji nogometaš slovenskih klubov Rudarja, Olimpije, Maribora, Mure in tudi Celja ter tujih kot so Köln, Mainz, AEL Limassol in Pafos je na tem položaj zamenjal Luko Gobca, sicer ob enem tudi trenerja mladinske selekcije U19. Ravno zaradi te dvojne vloge, so v klubu želeli slednjega razbremeniti.

Bulajić, tudi član slovenske zlate generacije, ki je leta 2000 in 2002 igrala na velikih tekmovanjih, se je v svoji karieri srečal tudi z nekaj znanimi imeni. Med drugim lahko izpostavimo Berndta Schusterja in Jurgena Kloppa.

“Prizadevali si bomo okrepiti ŠNC, zadržati najbolj perspektivne igralce in uresničevati vizijo razvoja in oblikovanja nogometašev za igranje v članski konkurenci ter njihovo vključevanje v člansko moštvo. Strmel bom k enotnem konceptu dela, ki bo temeljil na sodelovanju s člansko ekipo. Zagovarjam celovit sistemski in pedagoški pristop do igralcev, z vključevanjem sodobnih vsebin. Želim, da bi ŠNC NK Celje strmel k najvišjim ciljem za razvoj in napredek naših nogometašev ter krepil svojo prepoznavnost, ” pa je ob prevzemu nove vloge dejal kmalu 45-letni strokovnjak.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šuler: Ačimović je prava izbira

Marko Šuler, ki trenutno predseduje koroškemu Dravogradu, je za Ekipo razkril svoj pogled …