Lansko sezono Prve slovenske mladinske in kadetske lige je Olimpija zaključila na tretjem mestu za Domžalami in Mariborom, po tem, ko sta svoj odhod s klopi mladinske in kadetske selekcije zmajev napovedala Novica Nikčević in Zoran Zeljković, pa so pri zeleno-belih predstavili stratega za novo sezono.


Starejšo selekcijo bo prevzel Aleksandar Radosavljević, bivši slovenski reprezentant, član druge zlate generacije, ki je nastopila tudi na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki in nogometaš z osmimi nastopi za Olimpijo pred štirimi leti. Osemintridesetletnik sicer ni novinec na področju mladinskih selekcij, saj je še jeseni vodil mlade upe Celja.

Kadetsko ekipo bo prevzel dosedanji vodja mladinskega pogona Andrej Razdrh, ki je v enem izmed intervjujev jasno povedal, da s tretjim mesto varovancev Zorana Zeljkovića ni bil zadovoljen. V slovenskem nogometnem prostoru si je Vrhničan kot trener ime ustvaril prav z delom z mlajšimi selekcijami, v preteklosti je že vodil mladinsko ekip Olimpije, iz tabora zmajev pa so sporočil, da Razdrh ostaja tudi vodja mladinske šole. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenci kvalifikacije zaključili s porazom proti Nemčiji in pristali na zadnjem mestu

Reprezentanca U-19 je danes odigrala zadnjo tekmo v okviru kvalifikacij za mladinsko evrop…