16-letni vratar Lovro Štrubljar in 17-letni napadalec Nick Perc sta z domžalskim prvoligašem podpisala pogodbi do leta 2023.


191 centimetrov visoki Štubljar je pred začetkom lanske sezone k Domžalam prišel iz novomeške Krke. Od takrat dalje je večino tekem odigral za kadetsko selekcijo, eno priložnost pa je dobil tudi na tekmi mladincev.

Sanje so se uresničile! Dosedanji trud je nagrajen, vendar obenem se dobro zavedam, da je to šele začetek nečesa novega, ” je povedal ob podpisu prve profesionalne pogodbe.

Na drugi strani je 17-letni Nick Perc že okusil igranje v prvoligaški konkurenci. Ob koncu lanske sezonu mu je trener Dejan Djuranović ponudil priložnost na domači tekmi proti kranjskemu Triglavu. V klub je mladi obetavni napadalec, ki je bil pred dnevi prvič vpoklical tudi v mlado izbrano vrsto, prav tako prišel lani. Pred prihodom k ravbarjem je igral za Celje in tamkajšnji Šampion.

Najprej vpoklic v reprezentanco do 21 let, nato še podaljšanje sodelovanja s klubom. Gre za občutke, ki jih ne morem opisati. Zelo sem vesel in hvaležen za zaupanje. Član Domžal sem nekaj več kot eno leto, toda počutim se, kot bi bil tukaj že vse od samega začetka, ” pa je po zadnjih dogodkih dejal Perc.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šuler: Ačimović je prava izbira

Marko Šuler, ki trenutno predseduje koroškemu Dravogradu, je za Ekipo razkril svoj pogled …