V ustroj Mure se po krajšem izostanku ponovno vrača Damir Čontala, so sporočili iz pisarn prekmurskega prvoligaša. Nekdanji glavni trener črno-belih bo ponovno deloval v nogometni šoli.


Selekcija v strokovnem štabu državnih prvakov iz sezone 2020/21 se po zadnjih spremembah v klubu nadaljuje. Robert Koren je že pred časom zapustil mesto vodje nogometne šole, njegovo mesto pa sedaj prevzema stari znanec. Novi generalni direktor kluba Agron Šalja je povlekel potezo in vajeti dal Čontali. Prekmurec sicer ne bo samo vodja nogometne šole kluba, ampak bo deloval tudi kot trener mladinske selekcije, ki je v minuli sezoni 1. SML vse do konca bila v boju za naslov državnega prvaka.

“Po klicu Agrona Šalje nisem dolgo razmišljal, hitro smo našli skupni jezik. Vizija kluba se sklada z mojimi idejami, predvsem pa vzpostavljena ideja načina dela v nogometni šoli. Zavedam se, da vodenje nogometne šole prinaša veliko odgovornost. Klub dobro poznam, vem, kako deluje in želim si, da bo naše sodelovanje uspešno. Vesel sem, da smo vnovič našli skupni pogled glede sodelovanja, pri čemer si želim, da ustvarimo čim več mladih nogometašev iz lastne nogometne šole za potrebe članske ekipe,” je za spletno stran Mure dejal Čontala.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundža zadovoljen s predstavo, a opozarja

Na prvi tekmi sezone je Maribor pred domačim občinstvom na stadionu Ljudski vrt pokazal sv…