Tadej Žagar Knez, ki se je pred dnevi poslovil od celjskega prvoligaša, v dresu katerega je v minuli sezoni odigral 21 ligaških srečanj, bo kariero nadaljeval pri celovškem SAK-u. 22-letni bočni nogometaš je na prvoligaških zelenicah zbral 44 nastopov, saj je v sezoni 2012/13 igral za kidričevski Aluminij.


Slovenski atletski klub, ki tekmuje med avstrijskimi tretjeligaši, kjer je v minuli sezoni zasedel enajsto mesto, ima v svojih vrstah kar nekaj Slovencev, klubski odbor pa je pred dnevi za trenerja članske ekipe potrdil Jožeta Prelogarja, ki je bil pred leti tudi pomočnik reprezentančnega selektorja Branka Oblaka. Prelogar je bil nazadnje trener mestnega tekmeca Austrie, ki pravtako tekmuje v centralni skupine tretjega razreda, s katero pa se je po nesporazumih z vodstvom kluba razšel med zimskim premorom.

Mesto športnega direktorja je prevzel dolgoletni nogometaš SAK-a Goran Jolić, ki se ga ljubitelji slovenskega nogometa zagotovo še dobro spomnite s časov, ko je igral za prevaljski Korotan in ajdovsko Primorje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenija edina z dvema predstavnikoma med elitno deseterico

Včeraj je v Parizu potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim posameznikom v letošn…