Nov klub ima od danes naprej tudi Jovan Vidović, ki ostaja v Nemčiji, kjer je lani že igral za tretjeligaški Wehen iz Wiesbadna. Ljubljančan odslej za Hanso iz Rostocka.


Kar 197 centimetrov visoki centralni branilec bo v Rostocku ostal vsaj do konca nove sezone, pri Hansi pa ga bo znova treniral Peter Vollmann, ki je nekdanjega branilca Domžal in Maribora pripeljal že v Wehen, kjer si je slačilno delil še z enim Slovencem, mladim Denisem Pergerjem. Vidović, ki je lani odigral 19 ligaških tekem, je s Hanso sicer treniral že dobrih deset dni in zadovoljil okus stroke, ob predstavitvi pa je za spletno stran kluba povedal sledeče: “Lepo je dobiti priložnost in zaigrati v ambicioznem tretjeligašu. Sedaj bo potrebno nadoknaditi zaostanek v pripravljenosti v primerjavi s soigralci, nato pa bom storil vse, da bomo skupaj dosegli veliko uspehov.”

Klub iz nekdanje vzhodne Nemčije je dolga leta igral tudi v Bundesligi, a nato zapadel v krizo in zadnja leta igra med nemškimi tretjeligaši, kjer je lani zasedel zgolj trinajsto mesto.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kje bo kariero nadaljeval Žan Rogelj?

Nekdanji nogometaš Triglava, ki je poleti 2019 zapustil Slovenijo, že tretjo sezono zapore…