Jovan Vidovič, bo potem, ko je prekinil pogodbo z Mariborom, kariero nadaljeval v Azerbajdžanu. 24-letnik, ki je bil zaradi svojega smisla za humor priljubljen med soigralci ter navijačih, se je po dveh letih in pol moral posloviti od dresa Maribora. Na nov klub ni dolgo čakal, nov izziv je našel v šele pred štirimi leti ustanovljenem klubu Ravan Baku, ki je prejšnjo sezono končal kot deveti v najelitnejši azerbajdžanski ligi.


V Sloveniji je Jovan odigral 82 ligaških tekem, 20 v pokalu in še pet v Evropi, bil pa je tudi redni član mladih reprezentanc. Visoki branilec je za spletno stran kluba dejal: “Veselim se izziva. Nogomet v Azerbajdžanu je iz leta v leto na višji ravni. Tudi življenje tukaj je lepo, kolikor sem se uspel pozanimati. Verjamem, da sem se odločil pravilno, predvsem pa si želim, da bi s svojimi igrami upravičil zaupanje ljudi, ki so me pripeljali.”

O svoji prvi preizkušnji izven slovenskih meja ter o reprezetančnih cilji pa je spregovoril tudi za SNPortal: “Občutki so vsekakor prijetni. Zaigrati nekje v tujini so želje vsakega igralca, izziva se vsekakor veselim. Glede reprezentance pa bi tudi želel izpolniti željo in zaigral za njo. Čast za vsakega nogometaša je, da lahko brani barve svoje države.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Blaž Kramer avtor dveh zadetkov, kljub temu brez treh točk

V 22. krogu poljske Ekstraklase je Korona gostila Legio. Gledalci so bili priča šestim zad…