Kot strela z jasnega je konec minulega tedna udarila novica, da se je Slaviša Stojanović preselil na klop belgijskega prvoligaša Liersa, ki po šestih krogih s štirimi točkami zaseda dno prvenstvene razpredelnice. Povsem jasno je, da čaka nekdanjega selektorja Slovenije zahtevna naloga.


Stojanović, ki se je konec minule sezone s Crveno zvezdo veselil naslova državnih prvakov, je med  hitro poprijel za delo, spremenil termine treningov, včeraj pa je njegovo moštvo odigralo še uvodno pripravljalno srečanje. Lierse se je za zaprtimi vrati pomeril s četrtoligašem VC Herentalsom in ga premagal z izidom 4:0. Stojanović je vsakem od polčasov priložnost ponudil različni enajsterici nogometašev, ki so dvakrat zatresli tudi okvir vrat. Z lepim zadetkom se je v 10. minuti izkazal Bourabia, v prvem polčasu je povišal še Keita, v drugem polčasu pa je zmago z dvema zadetkoma potrdil še Kouemaha.

Kot zanimivost, član Liersa je tudi Eric Matoukou, nekdanji član kijevskega Arsenala, ki prav kamerunski branilec je v sezoni 2012/13 Muri “omogočil” napredovanje v  četrti predkrog Evropske lige, potem ko je zaigral na uvodni tekmi, čeprav je imel še prepoved nastopa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nova pot k porazu Elsnerjevega Standarda hudo razburila navijače

Svoje 9. tekme na klopi Standarda iz Liegeja mladi slovenski trener Luka Elsner minulo ned…