Čeprav je reprezentančnih obveznosti za letošnje koledarsko leto konec, varovanci Matjaža Keka še naprej pridno zabijajo gole. Včeraj sta se med strelce svojega moštva vpisala kar dva slovenska reprezentanta, in sicer Jasmin Kurtić ter Sandi Lovrić.


Kurtić se je s svojim PAOK-om v sklopu osmine finala grškega pokala, pomeril proti AEL Larissi, ki je prvo od dveh tekem igrala doma. Dolgo je kazalo, da bodo nogometaši Larisse na povratno tekmo odšli z minimalno prednostjo, a je v 95. minuti na sceno stopil slovenski reprezentant, ki je postavil končni izid srečanja 1:1. Povratni obračun omenjenih moštev bo odigran v Solunu čez slabe tri tedne.

V zaostali tekmi 4. kroga švicarskega državnega prvenstva so se v Bernu pomerili Young Boysi in Lugano. Za goste sta tekmo v začetni enajsterici začela tudi mladi Žan Celar in leto starejši Sandi Lovrić. Slednji je v 27. minuti dosegel tudi prvi gol na srečanju, ki pa mu verjetno ne bo ostal prav dolgo v spominu. V zaključku tekme so namreč domačini kar trikrat merili v polno in posledično tekmo dobili z izidom 3:1. Lovrić je tako prišel sploh do prvega klubskega zadetka v sezoni 2021/2022, ko je govora o uradnih srečanjih.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vokić zamenjal klub, a ostaja v Italiji

Petindvajsetletni Dejan Vokić, ki že nekaj časa igra v Italiji, bo v drugi polovici sezone…