Nogometaši Borussie iz Dortmunda so na pripravah v Španiji odigrali prvo prijateljsko srečanje v letu 2015. V uvodnem obračunu BVB-ja v novem letu je bilo ogromno slovenskega pridiha. Debi Kevina Kampla, v drugem polčasu pa je zaigral tudi Jon Gorenc-Stankovič, ki se je veselil prvenca v članskem dresu Borussie iz Dortmunda.


Na srečanju proti Sionu, ki so ga nogometaši iz Dortmunda dobili z 1:0, je izredno dobro predstavo prikazal slovenski članski reprezentant  Kevin Kampl, kateremu je strateg Jürgen Klopp namenil 45. minut v prvem polčasu. V nadaljevanju srečanja je na igrišče stopil tudi Jon Gorenc-Stankovič, ki je v 59. minuti lepo izkoristil podajo iz kota in iz približno šestih metrov dosegel edini zadetek na srečanju. Veselje mladega nogometaša, ki so ga Domžale posodile v Dortmund za tri leta, je bilo še toliko večje, saj si je z zadetkom sam pristreljal najlepše darilo za 19. rojstni dan, ki ga bo praznoval jutri. Z zadetkom se je zagotovo še bolj prikupil trenerju Kloppu, ki ga je kot člana mlade ekipe Borussie iz Dortmunda vzel zraven na priprave članske ekipe v Španijo.

Borussia iz Dortmunda bo svojo naslednjo srečanje na pripravah v Španiji odigrala v soboto ob 16.30 uri, ko ji bo nasproti stala ekipa Steaue iz Bukarešte.

https://www.youtube.com/watch?v=PAC83WsvRlU

Naloži več sorodnih novic
  • Maribor v zadnji minuti do zmage

    Kako pomembna tekma čaka Maribor v torek je pokazala današnja prva postava proti ekipi Krš…
  • Poraz, ki daje upanje

    Mariborčani so na prvi tekmi četrtega predkroga kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov n…
  • Petarda Maribora za skok na vrh

    Nogometaši Maribora so hitro pokazali, da bodo oni tisti, ki bodo narekovali tempo igre v …
Naloži več novic od Matej Pučko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Iličić v odlični formi po reprezentančnem premoru

Atalanta je danes gostovala na stadionu Carla Castellanija pri Empoliju. Že v 11. minuti j…