Nogometaši Borussie iz Dortmunda so na pripravah v Španiji odigrali prvo prijateljsko srečanje v letu 2015. V uvodnem obračunu BVB-ja v novem letu je bilo ogromno slovenskega pridiha. Debi Kevina Kampla, v drugem polčasu pa je zaigral tudi Jon Gorenc-Stankovič, ki se je veselil prvenca v članskem dresu Borussie iz Dortmunda.


Na srečanju proti Sionu, ki so ga nogometaši iz Dortmunda dobili z 1:0, je izredno dobro predstavo prikazal slovenski članski reprezentant  Kevin Kampl, kateremu je strateg Jürgen Klopp namenil 45. minut v prvem polčasu. V nadaljevanju srečanja je na igrišče stopil tudi Jon Gorenc-Stankovič, ki je v 59. minuti lepo izkoristil podajo iz kota in iz približno šestih metrov dosegel edini zadetek na srečanju. Veselje mladega nogometaša, ki so ga Domžale posodile v Dortmund za tri leta, je bilo še toliko večje, saj si je z zadetkom sam pristreljal najlepše darilo za 19. rojstni dan, ki ga bo praznoval jutri. Z zadetkom se je zagotovo še bolj prikupil trenerju Kloppu, ki ga je kot člana mlade ekipe Borussie iz Dortmunda vzel zraven na priprave članske ekipe v Španijo.

Borussia iz Dortmunda bo svojo naslednjo srečanje na pripravah v Španiji odigrala v soboto ob 16.30 uri, ko ji bo nasproti stala ekipa Steaue iz Bukarešte.

https://www.youtube.com/watch?v=PAC83WsvRlU

Naloži več sorodnih novic
  • Maribor v zadnji minuti do zmage

    Kako pomembna tekma čaka Maribor v torek je pokazala današnja prva postava proti ekipi Krš…
  • Poraz, ki daje upanje

    Mariborčani so na prvi tekmi četrtega predkroga kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov n…
  • Petarda Maribora za skok na vrh

    Nogometaši Maribora so hitro pokazali, da bodo oni tisti, ki bodo narekovali tempo igre v …
Naloži več novic od Matej Pučko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…