Benjamin Šeško velja za vzhajajočo zvezdo slovenskega nogometa, kar je znova dokazal včeraj zvečer. Nadarjeni 16-letnik je poleti zapustil Domžale in se odpravil v Salzburg, kjer uspešno zastopa njegovo mlajšo ekipo.


Šeškov prestop na Solnograško je klubu ob Kamniški Bistrici prinesel kar 2,5 milijona evrov. Mladi nogometaš zaenkrat dragocene izkušnje nabira v Salzburgovi ekipi do devetnajst let, a ob takšnih predstavah lahko v prihodnje upravičeno pričakujemo tudi nastop za člansko moštvo.

Mlada ekipa Salzburga je včeraj navdušila v Ligi prvakov, kjer je tekmecem iz Neaplja nasula kar pet zadetkov. Salzburžani so pod Vezuvom slavili s kar 1:5, zadnji zadetek na srečanju pa je dosegel slovenski nogometaš. To je bil že njegov tretji zadetek v Mladinski ligi prvakov, ob tem pa je tudi najboljši strelec svoje ekipe v tem tekmovanju.

Salzburgovi mladeniči imajo po štirih odigranih tekmah na svojem računu sedem točk in vodijo v svoji skupini, ki jo poleg Napolija sestavljata še angleški Liverpool in belgijski Genk.

 

  • Sanjski prestop Benjamina Šeška iz Domžal v Salzburg

    Kot so danes sporočili iz domžalskega prvoligaša se šele šestnajstletni Benjamin Šeško sel…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič združil moči s svojim krvnikom iz prejšnje sezone

Le nekaj tednov po tem, ko je Darko Milanič pri Pafosu izgubil službo, je Primorec že naše…