S pripravami so prejšnji teden pričeli tudi nogometaši Red Bull Salzburga, ki so si v minuli sezoni z zmago v prvenstvu in pokalnem tekmovanju priigrali dvojno krono in bodo v novi sezoni znova naskakovali uvrstitev v skupinski del Lige prvakov, kjer sicer v novi eri kluba še niso zaigrali.


Moštvo je po koncu uspešne sezone zapustil trener Roger Schmidt, ki je prevzel Bayer iz Leverkusna, novi strateg Adi Hütter, ki je pri Grödigu vodil tudi Tadeja Trdino, pa bi lahko kmalu ostal tudi brez Kevina Kampla, ki se je treningom priključil v ponedeljek. 23-letni reprezentant Slovenije ima v pogodbi zapisano odkupno klavzulo, ki igralcu v primeru plačila 18 milijonov evrov dovoljuje neoviran odhod, a vseeno ne gre pričakovati, da bi kdo od zainteresiranih klubov, najpogosteje se omenjajo nemški in turški, poročali smo tudi o zanimanju moskovskih velikanov, aktiviral odkupno klavzulo.

V pogovoru za avstrijski SportWoche pa je tudi Kampl podal zanimiv odgovor na vprašanje o klubski prihodnosti: “Res je, sam že vem, kje bom igral, a je za zdaj še prezgodaj, da bi to lahko že obelodanil javnosti.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…