Še vedno ni znano kje bo v novi sezoni igral Jasmin Kurtić. 25-letni Belokranjec je sicer v lasti Sassuola, a je v minuli sezoni v dresu Torina pustil zelo dober vtis, zato zanimanja zanj ne manjka, najkonkretnejši so v Firencah.


A Fiorentina, pri katerih že igra Josip Iličić, pozimi pa se bo v mladinsko moštvo preselil tudi mladi domžalski up Jan Mlakar, še zdaleč ni edini snubec slovenskega reprezentanta. Po pisanju La Gazzette dello Sport se je v boj za vezista, ki je v prejšnji sezoni odigral 34 ligaških obračunov, spustila tudi Atalanta iz Bergama, oba kluba pa se po pisanju istega vira z vodstvom Sassuola pogajata o prestopu. Pri Gazzetti so se dan prej obenem razpisali tudi o tem, da Firenčani stopnjujo pritisk na vodstvo Sassuola, tako naj bi bil prestop po pričakovanjih Firenčanov zaključen v torek, a naj bi imeli v taboru vijoličastih pripravljeni tudi rezervni rešitvi, Velosa iz kijevskega Dinama in Fernanda iz Šahtarja.

V Sassuolu so v povezavi s Slovencem zaenkrat še skrivnosti, direktor kluba Nereo Bonato pa je za Sportitalia povedal, da o Kurtiću ni novih novic. Zgolj taktika Italijanov?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kje bo kariero nadaljeval Žan Rogelj?

Nekdanji nogometaš Triglava, ki je poleti 2019 zapustil Slovenijo, že tretjo sezono zapore…