Namigovanja, da bi se lahko Crveni zvezdi v kratkem pridružil slovenski branilec Dejan Kelhar, so se uresničila. Z rdeče-belimi je podpisal pogodbo do konca sezone.


Čeprav se Crvena zvezda spopada s finančnimi težavami, je jesenski podprvak srbske lige danes predstavila novega igralca. Trenerju Slaviši Stojanoviću, njegovemu pomočniku Milošu Kostiću in nogometašu Nejcu Pečniku se je pridružil tudi Dejan Kelhar, ki je danes uradno podpisal pogodbo do konca sezone z možnostjo podaljšanja, če bodo Beograjčani z njim zadovoljni. Ljubljančan je s trenerjem Stojanovićem v preteklosti že sodeloval tako v Celju kot tudi slovenski izbrani vrsti. “Dobro vem, v kakšen klub sem prišel, vem, kaj pomeni Crvena zvezda. Vem, da tukaj nikdar ni bilo dovolj zmagovati z rezultatom 1:0. Razumem pritisk, ki je prisoten, a zame je to nekaj normalnega v svetu nogometa. Ne bi veliko govoril o sebi. Navijači, strokovni štab in mediji so tisti, ki bodo čez nekaj časa ocenili moj učinek. V tem trenutku bi rad poudaril le to, da sem zelo zadovoljen, ker sem prišel v Crveno zvezdo. Ker zamujam s pripravami, še toliko bolj čakam, da se pridružim novim soigralcem. Jutri pridem v Portorož, kjer bom nemudoma začel z delom,” je ob podpisu dejal novinec Kelhar, ki bo na hrbtu nosil številko 44, in bi se rad čim prej priključil pripravam srbskega jesenskega podprvaka, ki v teh dneh trenira na Primorskem.

Kelhar si je nogometni kruh služil že v šestih različnih tujih državah. Nogometna pot ga je vodila v Nemčijo, kjer je nosil dres Greuther Fürtha, v Belgiji je kratek čas igral za Cercle Brugge in pri poljski Legiji iz Varšave, kasneje je branil še za izraelski Hapoel Haifa, nato ga je pot vodila v turški Samsunspor in nazadnje pa je igral za azerbajdžansko Qabalo, kjer pa se ni naigral.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…