Sedaj je tudi uradno potrjeno, Kevin Kampl ostaja član Red Bull Salzburga, čeprav smo ga mediji v preteklih tednih selili v Nemčijo, Rusijo, Anglijo in druge evropske države. 23-letni vezist je s klubom še za eno leto podaljšal sodelovanje, o čemer smo pisali že včeraj.


‘Rdeči biki’ iz Salzburga so na današnji tiskovni konferenci ob zaključku priprav v Schladmingu uradno predstavili peterico novincev, še več pozornosti pa je pritegnil Kevin Kampl, ki je obelodanil da ostaja v moštvu Salzburga, s katerim bo tudi letos napadal uvrstitev v skupinski del Lige prvakov: “Vesel sem, sedaj se lahko z Red Bull Salzburgom znova osredotočim na športne cilje. V novi sezoni želimo ubraniti državni in pokalni naslov ter se prvič v zgodovini kluba uvrstiti v skupinski del Lige prvakov.”

Ob dejstvu, da bo lahko novi trener Adi Hütter tudi v prihodnji sezoni računal na slovenskega vezista, je zadovoljstvo izrazil tudi Ralf Rangnick, športni direktor kluba: “Seveda nas zelo veseli, da vidi svojo prihodnost v Salzburgu in želi skupaj z nami napadati naslednje cilje. Je igralec, ki nam bo v prihodnjih letih prinesel še veliko radosti.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…