Mediji v Bosni so pred nekaj dnevi objavili, da naj bi bil levi bočni branilec Jure Travner blizu dogovora s bosanskim podprvakom Sarajevo.


Omenjeni klub iz Sarajeva po odhodu Nemanje Zlatkovića pospešeno išče kvalitetnega levega bočnega in primerno zamenjavo pa so kot kaže našli v Sloveniji. Bosanski mediji so potrdili, da naj bi se Jure Travner prejšnji teden pridružil treningom, prve informacije pravijo, da je bil strokovni štab zelo zadovoljen z videnim. Slovenec, ki ima bogate mednarodne izkušnje, bil je član Watforda, St. Mirrena, Ludogoretsa in nazadnje propadle Mure, bi lahko predstavljal pomembno okrepitev za naslednjo sezono.

Takoj naslednji dan se je oglasil Slovenec in zanikal novice iz medijev: “Informacije, da treniram s Sarajevčani so napačne. Drži pa, da sem bil v kontaktih z njimi, vendar pa nisem bil prisoten na treningih.”

Jure Travner je po propadu Mure trenutno prost nogometaš in se je s selekcijo SPINS pospešeno pripravljal na turnir FIFPro Central Europe, ki bo 6. in 7. julija v Nyonu. Na zadnji pripravljalni tekmi proti novopečenemu prvoligašu Krki iz Novega mesta ni igral.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…