Benjamin Šeško je v zadnjem času pokazal neverjetne sposobnosti, ki jih morda Transfermarktova nova tržna vrednost ne ocenjuje dovolj visoko. Trenutno je njegova vrednost ocenjena na 50 milijonov evrov, kar je sicer deset milijonov več kot marca, vendar se zdi, da ta ocena ne odraža v celoti njegovega talenta in dosežkov.


Po povratku z reprezentančne akcije se Šeško na prvi tekmi proti Mainzu sicer ni vpisal med strelce, vendar je nato sledila osupljiva serija sedmih zaporednih tekem, na katerih je zadel v vsaki. Ta fantastična forma ga je postavila ob bok najboljšim napadalcem in dokazala, da je pravi dragulj slovenskega nogometa.

Kljub temu, da je osmi najdražji igralec v nemški Bundesligi, se zdi, da njegova vrednost še vedno ni dovolj visoka glede na to, kar prinaša na igrišče. Njegova igra in prisotnost sta izjemni, kar bi lahko hitro pritegnilo zanimanje največjih evropskih klubov in posledično še dvignilo njegovo vrednost. Ni dvoma, da bi Šeško lahko že kmalu zapustil RB Leipzig in se podal na še večji oder, kar bi bilo povsem zasluženo glede na njegove trenutne predstave.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od K. S.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kam naprej po Švici? Žan Celar na prepihu med Dinamom in Empolijem

V zadnjih mesecih so Slovenci postali ena najbolj vročih tem na klubski nogometni sceni. P…