Slovenski legionarji so v uvodu sezone strelsko odlično navdahnjeni, potem ko smo že poročali, saj sta se med strelce včeraj vpisali tudi Zlatan Ljubijankić in Džengis Čavušević.


Nekdanja nogometaša domžalskega prvoligaša sta s svojima kluboma osvojila točko, le-te so bili zagotovo bolj veseli v taboru Zlatana Ljubijankića, saj je Omiya Ardija ob polčasu proti Hiroshimi zaostajala s kar 0:3, izkušeni Ljubljančan je v 52. minuti pričel preobrat, ki ga je dve minuti kasneje nadaljeval Dragan Mrdja, lani soigralec Nejca Pečnika in Dejana Kelharja pri Crveni zvezdi. Mrdja je z drugim zadetkom v 71. minuti postavil tudi končni izid srečanja. Omiyi po petnajstih krogih prvenstva še vedno kaže slabo, saj je moštvo s štirinajstimi točkami na predzadnjem, sedemnajstem mestu, a na srečo zaostanek za najbližjimi konkurenti ni visok.

Nekoliko manj so z remijem zadovoljni v moštvu St. Gallena, saj so gostje iz Berna do izenačenja prišli v izdihljajih srečanja, potem ko je za točko Young Boysov poskrbel Affum. Džengis Čavušević, ki je v minuli sezoni zaradi nove poškodbe kolena odigral zgolj sedem srečanj, je igral do 72. minute, potem ko je v 14. minuti obračuna načel mrežo gostov. Srečanje pa je zaznamoval tudi avtogol Milana Gajića, gostujočega nogometaša, ki je v 52. minuti v slogu, ki bi mu ga zavidal tudi veliki Zlatan Ibrahimović, zatresel lastno mrežo.

Zadetek Zlatana Ljubijankića
https://www.youtube.com/watch?v=j9gCf-JduS0#t=183

Zadetek Džengisa Čavuševića

https://www.youtube.com/watch?v=80SabtXmh0I

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kolmanič prvič na novem stadionu, ki je bil povsem poln

Žan Kolmanič, ki se je marca preselil v ZDA, kjer v Teksasu igra za Austin, je skupaj s sv…