Slaviša Stojanović je pred tedni, kljub temu, da je Zvezdo po sedmih letih popeljal do naslova državnih prvakov, tiho in brez večjega pompa zapustil klop rdeče-belih, kjer ga je nadomestil mladi Nenad Lalatović.


Medtem se je pričela tudi nova sezona državnega prvenstva, v kateri Zvezda tudi s pomočjo povratnika Nejca Pečnika brani lovoriko. V uvodnem krogu so Beograjčani svoje ljubljence pozdravili na domači Marakani in tako še enkrat proslavili uspešno minulo sezono. Med gledalci na vzhodni tribunu je bil tudi nekdanji selektor slovenske reprezentance, ki se je izognil častni loži, plačal vstopnico in si obračun z Radničkim iz Niša ogledal v družbi ‘običajnih’ gledalcev, ki so nekdanjega trenerja seveda prepoznali in z njim naredili kar nekaj spominskih fotografij.

O dogodku so se razpisali tudi pri srbskem Žurnalu, kjer so bili kritični na račun vodstva kluba, ki je pred začetkom tekme podelilo priznanje sodniku Miloradu Mažiću, ki se je dokazoval na minulem Svetovnem prvenstvu, na trenerja, ki je klub popeljal do naslova državnih prvakov pa pozabilo. Avtor članka Nikola Stamenić je v zaključku besedila zapisal, da je “…Stojanović na Marakani položil nogometni in človeški izpit. Zasluži pa si še kaj več od zgolj golega spoštovanja.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Novo priznanje za Oblaka

Eden najboljših vratarjev na svetu, kapetan slovenske izbrane vrste Jan Oblak, je dobil še…