Slovenski nogometaš Timi Max Elšnik se trenutno nahaja v središču številnih govoric o možnem prestopu. Po odličnih predstavah za Slovenijo na EURO 2024 so zanimanje zanj izrazili številni evropski klubi. Najnovejše novice prihajajo s Hrvaške, kjer spletna stran Germanijak poroča, da se je v bitko za Elšnika vključil tudi zagrebški Dinamo.


 

Dinamo, ki je letos že pokazal zanimanje za slovenske igralce, išče zamenjavo za Petra Sučića, ki naj bi se preselil v italijanski Como. Po neuspešnih poskusih pridobitve Adama Gnezde Čerina in Vanje Drkušića so zdaj pozornost usmerili na Elšnika. Hrvaški mediji poročajo, da je Dinamo že podal prvo ponudbo Olimpiji, vendar ta ni bila sprejeta. Ljubljančani naj bi imeli na mizi še višje ponudbe iz Italije in Rusije. Pomembno vlogo v teh pogajanjih igra tudi Elšnikov agent, Andy Bara, ki ima dolgoletne izkušnje sodelovanja z Dinamom. Kljub preteklim nesoglasjem z vodstvom kluba naj bi se zdaj odnosi med njimi izboljšali, kar bi lahko vplivalo na izid pogajanj. Elšnikova prihodnost je tako še vedno nejasna, a jasno je, da je zanimanje za slovenskega reprezentanta veliko.

 

Elšnik, ključen igralec Olimpije in slovenske reprezentance, bo imel to poletje očitno veliko možnosti za nadaljevanje svoje kariere.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od K. S.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zahović združil moči z Janžo in Podolskim!

Slovenski nogometaš Luka Zahović se po predčasnem odhodu iz reprezentančnega tabora pred E…