Goran Cvijanović je povečal slovensko kolonijo pri hrvaški Rijeki in se na Kvarneru pridružil Miralu Samardžiću, Matjažu Keku in Matjažu Florjančiču. 27-letni vezist je bil danes tudi uradno predstavljen kot nova okrepitev Rečanov.


Nekdanji član Gorice in Maribora je danes opravil še zdravniški pregled, nato pa z vodstom reškega kluba podpisal pogodbo. Cvijanović se je dogovoril za enoletno sodelovanje, z možnostjo podaljšanja še za eno leto, ob predstavitvi pa na novinarski konferenci povedal sledeče: “V Sloveniji, še posebej v Mariboru, se uspehi Rijeke budno spremljajo. O klubu vem veliko, govoril sem z nekaterimi bivšimi nogometaši Rijeke ter od vseh o klubu in mestu dobil izključno pozitivne komentarje. Današnji nogomet je takšen, da je potrebno igrati v obe smeri, zadetki pa so le pika na i. Upam, da jih bo čim več.”

Ivan Mance, nekdanji vratar kluba, sedaj pa pomočnik športnega direktorja, je Cvijanoviću ob sklenitvi dogovora podaril tudi monografijo ‘Kantrida bijelih snova’ in na račun Cvijanovića dodal še nekaj pohval: “Goran je v Mariboru v preteklih letih igral vidno vlogo. Bil je strelec številnih zadetkov in avtor asistenc, s katerimi je pripomogel k osvajanju naslovov. Prepričan sem, da bo močno okrepil konkurenco v našem moštvu in mu želim veliko sreče v borbi za svojo položaj.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

VIDEO: Je to najbolj smešen rdeči karton?

David Brekalo, ki igra na Norveškem za Viking FK, je na včerajšnji tekmi prejel enega najb…