Samirju Handanoviću bo v novi sezoni pri Interju družbo delal tudi Rene Krhin, ki se je po štirih letih igranja v dresu Bologne pred tedni vrnil v Milano.


Štajerski vezist, ki je zaradi manjših težav izpustil pripravljalni obračun z moštvom Trentino Team, bo na črno-modrem dresu nosil številko 44. Nekdanji član mariborskega mladinskega pogona je spregovoril za spletni portal FCInterNews in se dotaknil tudi minulih let, ko so ga pestile tudi težave s poškodbami: “V prejšnjih letih nisem našel kontuinitete. Sprva zaradi poškodbe gležnja, nakar je bilo bolje, a so se nato pojavile težave s kolenom. To sta bila težka udarca, vendar sem rasel in vselej verjel. Treniral sem ločeno in vložen trud se je na koncu poplačal. V zadnjih dveh sezonah sem redno igral, imel tudi dobre tekme, zato sem srečen.”

Nogometaš iz Jakobskega Dola je med drugim dejal tudi, da je je počaščen nad zanimanjem Sampdorie in Mihajlovića, o katerem je bral zgolj v medijih, a bo v novi sezoni ostal v Interju, s katerim naj bi podaljšal pogodbo: “O podaljšanju pogodbe ne vem ničesar, saj se o tem nismo pogovarjali niti s pristonjimi v klubu, niti z zastopnikom.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nova pot k porazu Elsnerjevega Standarda hudo razburila navijače

Svoje 9. tekme na klopi Standarda iz Liegeja mladi slovenski trener Luka Elsner minulo ned…