Kot smo pisali že pred dnevi, Nejc Potokar zapušča vrste Maribora in se seli na Ciper. 25-letni branilec bo v bodoče nosil dres vodilnega AEL Limassol.


Slovenski prvak na svoji spletni strani sporoča, da branilec Nejc Potokar, ki se je v zadnjem času zaradi kršenja discipline v klubu znašel na stranskem tiru, zapušča Maribor in se seli na Ciper, kariero bo nadaljeval pri vodilnem moštvu AEL iz Limassola. 25-letni  branilec se je Mariborčanom pridružil januarja 2011 in v tem času je odigral 81 tekem. Pred tem pa je uspešno igral za kranjski Triglav. Predstavniki ciprskega kluba so pokazali zanimanje za Slovenca in po sklenitvi dogovora ob primerni odškodnini je bil prestop potrjen.

Nogometaši iz Limassola so po prihodu bolgarskega trenerja Ivayla Peteva v petnajstih krogih zbrali 34 točk in so trenutno vodilni v ciprskem prvenstvu, pred Apollonom, Apoelom ter preostalimi zasledovalci. Nejca Potokarja na Cipru čaka težko delo, vroče okolje in zahtevni trener.

* Ivaylo Petev je bolgarski trener, ki je dvakrat z Ludogoretsom osvojil naslov prvaka. Znan pa je tudi po incidentu, ko so ga ob uradni predstavitvi za novega trenerja napadli in slekli nezadovoljni navijači Levskega.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

VIDEO: Verbič in Gnezda Čerin prispevala k zmagi Panathinaikosa

V 6.krogu grške Superlige smo lahko ponovno spremljali Panathinaikos, katerega barve brani…