V soboto smo poročali, da Rok Štraus ne bo več nosil dresa Cracovie, saj mu je s klubom potekla pogodba, že pred tem je Lubin zapustil Elvedin Džinić, poljsko prvenstvo pa zapušča še tretji Slovenec, Dalibor Stevanović.


Stevanoviću, ki je dres Slaska iz Vroclava nosil dve leti in pol, je potekla pogodba, kot so zapisali poljski mediji, pa v Slasku, ki je pred dvema sezonama s pomočjo Stevanovića in Roka Elsnerja osvojil tudi naslov državnih prvakov, krčijo finančne izdatke, saj je bil klub pred meseci že v resnih finančnih težavah, iz katerih jih je rešila mestna oblast. 29-letni Ljubljančan je za Slask zbral 77 nastopov in dosegel osem zadetkov, pet v letošnji sezoni, ko je med drugim v 29. krog prvenstva zabil kar tri zadetke Podbeskidzii.

Za reprezentanta, doslej je dres z državnih grbom oblekel devetnajstkrat, se je že pozimi zagrel kazahstanski Šahtar Karagandi, ki je v minuli sezoni igral tudi v skupinskem delu Evropske lige, v kvalifikacijah Lige prvakov pa izgubil na zadnji stopnički pred skupinskim delom tekmovanja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

VIDEO: Otrok Brava do prvih dveh zadetkov na Daljnem vzhodu

Milan Tučić se je po končani lanski sezoni iz ljubljanskega Brava preselil na daljno Japon…