Na Poljskem bosta v prihodnji sezoni delovala še dva Slovenca, v gostiteljico zadnjega Evropskega prvenstva se selita Robert Pevnik in Milan Andjelković.


Robert Pevnik je nazadnje vodil kidričevski Aluminij, ki ga je prevzel nekaj krogo pred koncem jesenskega dela letošnje sezone, a mu spomladi barke ni uspelo popeljati do mest, ki vodijo med prvoligaše. Na klopi ‘šumarjev’ ga je že nadomestil Damijan Romih, ki je z Dobljani osvojil naslov prvakov, Pevnik pa bo odslej deloval na Poljskem, saj je prevzel tretjeligaško moštvo Legionovia iz mesta Legionowo, ki se nahaja nekaj kilometrov severno od prestolnice Varšave.

Na Poljskem se bo v bodoče dokazoval tudi Milan Andjelković. 32-letni centralni branilec je bil po zimskem razhodu z ljubljansko Olimpijo nazadnje član ciprskega Ethnikos iz Achnas, kjer je igral tudi z Miranom Burgićem. Nekdanji branilec Bele krajine, Interblocka, Celje in Nocerine bo odslej igral na Poljskem, zanimivo, oblekel bo dres Olimpie, s katero je podpisal enoletno pogodbo, ki pa se bo podaljšala še za eno leto, v koliko se klub uvrsti med poljske prvoligaše.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kam naprej po Švici? Žan Celar na prepihu med Dinamom in Empolijem

V zadnjih mesecih so Slovenci postali ena najbolj vročih tem na klubski nogometni sceni. P…